A Litera pályázata

Friss topikok

2012.03.14. 17:35 ennemfogombe

Kortárs költők a Literán - A 2012-es Litera-díjért

Az Én nem fogom be című meghívásos pályázatába a Litera olyan kortárs költőket hívott meg, mint például

Borbély Szilárd,  Ferencz Győző, Garaczi László, Kántor Péter, Kemény István, Kovács András Ferenc, Kukorelly Endre, Nádasdy Ádám, Schein Gábor, Szálinger Balázs, Szilágyi Ákos, Térey János, Tóth Erzsébet, Tóth Krisztina és Vörös István.

A beérkezett műveket itt, a Litera-művek közt is olvashatják, de publikáljuk a Litera Magasiskola rovatában és az Én nem fogom be című dossziéban is a beérkezés sorrendjében.

A meghívásos pályázatban részt vevő költők műveiről diákzsűri dönt, amelynek tagjait - mint minden évben - öt különböző városban székelő egyetemről választjuk.

A legjobb műnek ítélt vers szerzője nyeri 2012 Litera-díját, amelyet a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál idején, ünnepélyes keretek között adunk át.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ennemfogombe.blog.hu/api/trackback/id/tr894316876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása